Bel: 06-24284723!

Heerlijke, voordelige en dagverse catering in Lopik en regio

De Vuurtoren is hét adres voor catering in Lopik en omstreken. Als u op zoek bent naar de beste cateraar in de regio die u voorziet van de heerlijkste gerechten, zit u bij ons helemaal goed. Perfect voor uw barbecue of andere gelegenheid. Met de grootste zorg en aandacht zorgen we dat u en uw gasten kunnen genieten van een optimale smaak en kwaliteit!

Dé cateraar voor uw barbecue

Onze specialiteit ligt in de barbecuecatering. In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagd BBQ-feest. Wij beschikken over een ruim aanbod aan allerlei soorten barbecuevlees en bieden tevens voordelige BBQ-pakketten. Hierin zitten niet alleen verschillende vleessoorten, maar ook stokbrood, kruidenboter en sausjes. Desgewenst zijn er extra toevoegingen mogelijk. We kunnen u zelfs van dienst zijn met catering op maat! Op die manier laat u iedere barbecue slagen en kunt u samen met uw gezelschap smullen van hoge kwaliteitsproducten. Het enige wat u zelf moet doen, is even achter de grill staan!

Andere vormen van catering

Maar uiteraard is BBQ-catering niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Andere gerechten behoren evengoed tot onze catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekkere, gezonde salades of luxe hapjes? Perfect als toevoeging aan uw barbecue of gewoon als losse maaltijd. Daarnaast hebben wij uitgebreide warm en koud buffetten voor u, waarin u ruim de keuze heeft uit allerlei vlees- en visgerechten. Cateraar De Vuurtoren zorgt dat er voor ieder wat wils op tafel staat.

Bekijk de mogelijkheden op de website en neem contact met ons op om vragen te stellen of direct uw bestelling te plaatsen! Cateringbedrijf De Vuurtoren is te bereiken via het vaste nummer 0348-447050, het mobiele nummer 06-24284723 of het online contactformulier. Wij zijn als cateringbedrijf actief in Lopik en omstreken, waaronder IJsselstein, Schoonhoven en de regio rondom Utrecht.