Bel: 06-24284723!
Salades Bestellen
Bestel uw saladecatering tegen zeer scherpe prijzen bij De Vuurtoren voor een compleet verzorgde saladeschotel. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Lekkere en gezonde salades bestellen

Als het om saladecatering gaat, moet u bij De Vuurtoren in Lopik zijn. Bij ons kunt u namelijk de lekkerste salades bestellen voor uw barbecue. Een salade is het perfecte voorgerecht, tussendoortje of extraatje bij een vlees- of visgerecht. Onze gerechten zijn lekker, gezond en kant-en-klaar te bestellen. Zo geniet u zorgeloos van een verantwoord en heerlijk bijgerecht bij uw BBQ!

Voor ieder wat wils

Naast een assortiment aan barbecuevlees en -vis is het altijd lekker en voor velen zelfs een must om op een tuinfeest, gezellige barbecue of andere gelegenheid ook gezonde salades te hebben. De Vuurtoren biedt hierin uitkomst: onze saladecatering geeft u allerlei keuzes om een kant-en-klare en natuurlijk overheerlijke saladeschotel te bestellen. Hiermee geeft u uw feestelijke bijeenkomst een gezond accent en zorgt u dat er voor ieder wat wils is: van de vleesliefhebber tot de vegetariër. De salades zijn uiteraard geschikt voor zowel groot als klein. Uw gasten zullen deze ideale aanvulling op de maaltijd ongetwijfeld waarderen!

Salades op maat

De Vuurtoren heeft een aantal klassieke BBQ-salades zoals rundvleessalade of Griekse salade. Maar daarnaast bieden wij u een uitgebreid menu tegen scherpe prijzen. Dat maakt ons uniek in de regio Lopik en daarom dé plek als het om salades bestellen gaat. Vindt u ons aanbod nog net niet uitgebreid genoeg? Dan maken wij graag salades op maat naar uw wensen. Bij ons bent u als klant altijd koning, dus kiest u zelf wat u uw gasten voorschotelt. U vraagt, wij bereiden! Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Vraag gerust naar de mogelijkheden of plaats direct een bestelling door contact met ons op te nemen. Bel naar 0348-447050 of 06-24284723 en we staan u met plezier te woord. Een bericht achterlaten via het contactformulier is eveneens mogelijk. Voor zowel kleine als grote aangelegenheden zijn wij de perfecte partner om van uw feestjes een succes te maken!